Turvallisuustiedot ja vakuudet

Mikä on StubHub?

StubHub on maailman suurin markkinapaikka lippujen myyntiin. Saatavilla on lippuja yli 10 miljoonaan urheilu-,musiikki- ja teatteritapahtumaan yli 40 maassa. Pöytäkone- ja mobiilisivujemme avulla fanit voivat myydä ja ostaa lippuja milloin ja missä haluavat.

EBayn omistama StubHub määritti lippumarkkinat uudelleen vuonna 2000 ja johtaa edelleen innovaatioidensa avulla. Innovatiivinen mentaliteettimme johti ensimmäisen lipunmyyntisovelluksen käyttöönottoon, ensimmäiseen interaktiiviseen istumapaikankartoitustyökaluun, 360 asteen virtuaaliseen tapahtumapaikan tarkasteluun ja teknologiaan, jolla fanien on helppo hinnoitella lippunsa ja löytää paikkojen paras hinta.

StubHub on kehittänyt yli 60 vahvaa liiketoimintakumppanuutta liigoissa MLB, NBA, NHL, MLS, NCAA ja AEG, AXS Spectra -lipunmyynti- ja fanisivuston kanssa. Toukokuun 2016 Ticketbis-hankinnan myötä StubHub on laajentanut yli 40 uudelle markkina-alueelle.

Miksi on olemassa eri hintoja?

Myyjät julkaisevat lippunsa verkkosivuillamme ja valitsevat hinnan, jonka katsovat sopivaksi.

Kaikki liput eivät ole saman hintaisia, sillä kullakin myyjällä on vapaus määritellä lippujensa arvo, vaikka se ei vastaisikaan summaa, jolla myyjä alunperin osti liput. Täten saatat löytää lippuja, jotka ovat alkuperäistä hintaa halvempia tai kalliimpia.

Miten suojelemme ostajia?

Myyjät saavat maksun vasta sitten, kun ostaja on osallistunut tapahtumaan. Näin voimme varmistaa, että lippu on aito ja vastaa istumapaikkaa, jonka ostaja on valinnut.

Lisäksi kaikkien myyjien on annettava luottokorttitietonsa turvallisen ja nopean maksutapahtuman takaamiseksi.

Kuinka suojelemme myyjiä?

Kun määrätyn verran päiviä on kulunut tapahtuman jälkeen, myyjälle on automaattisesti taattu maksu myydyistä lipuista.

Mikäli myyjän maksuissa ilmenee ongelmia, StubHub hoitaa kaikki kustannukset säästäen ostajat kaikelta haitalta.

Onko teillä asiakaspalvelua?

Kyllä, meillä on asiakastuki eri puolilla maailmaa. Luotamme sekä paikallisiin toimistoihin että henkilökohtaiseen asiakaspalveluun, joka on sopeutunu kunkin yksittäisen markkina-alueen tarpeisiin.

Tästä johtuen olemme aina käsillä auttamassa käyttäjiä heidän omalla kielellään, tarjoten täsmällisiä tietoja ostoihin, myynteihin tai tapahtumiin liittyen. Voit ottaa meihin yhteyttä täällä mikäli sinulla on jotain kysyttävää.

Lippusi saaminen

Takaamme, että jokainen listattu lippu saapuu ajoissa tapahtumaa varten.

Kun osto on vahvistettu, myyjä lähettää liput osoitteeseen, jonka ostaja on ilmoittanut.

Viime hetken ostoksissa liput toimitetaan kädestä käteen järjestyspaikkaa tai stadionia lähellä oleviin kohteisiin. Näin tehdään odottamattomien ongelmien välttämiseksi ja sen takaamiseksi, että liput saapuvat turvallisesti.

Monet lipuista ovat samanlaisia. Mistä tiedän, minkä valita?

Tässä muutamia ehdotuksia, jotka pitää mielessä lippujasi valitessa:

Miksi ostaa liput StubHubistä?

StubHubin takuu.

Mikä on StubHubin FanProtectTM takuu?

Saat FanProtectTM jokaiseen tilaukseen 100 % takuun asiakaspalvelusta paikalle istumiseen saakka. Takaamme jokaisen tilauksen, joten voit ostaa ja myydä täysin luottavaisin mielin.

FanProtectTM ostajille

FanProtectTM myyjille

Käytämme evästeitä parantaaksemme web-palveluitamme. Jos jatkat selaamista, katsomme, että hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja Evästeiden käyttö:sta täällä.